Arkivfoto: Photo-andersen.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Energy henter 18-årigt talent hos ligarivaler

Esbjerg Energy har hentet den 18-årige forward Andreas Grundtvig efter han sidste år spillede en flot sæson for Rødovre Mighty Bulls. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 

"Jeg har drøftet fremtiden med min agent Bjarne Madsen og har søgt efter et sted, der er optimal for min udvikling. I den proces har jeg talt med flere klubber, og sammen har vi vurderet at Esbjerg er det optimale sted for min udvikling lige nu. Her kan jeg se mig selv udvikle mig," fortæller Andreas Grundtvig.

"Jeg forventer at være i stand til at tilkæmpe mig en fast plads på Energy-holdet. Jeg ønsker, at vise hvem jeg er som ishockeyspiller og som menneske. Og så har jeg en ambition om at tilspille mig en plads på U20-landsholdet, så spilletid i Metal Ligaen er vigtig," fortsætter den unge Energy-spiller, der fik sin tidligste ishockeyopdragelse i Rungsted og fortsatte udviklingen i Rødovre.

Den 180 cm høje wing debuterede sidste sæson i Metal Ligaen, hvor han spillede 40 kampe for Rødovre Mighty Bulls. Andreas Grundtvig scorede her fire mål for den københavnske forstadsklub, og leverede oplægget til yderligere fem scoringer.

"Jeg har talt med både cheftræner Mark Pederson og assistent Thor Dresler. De har begge fokus på feedback mellem trænere og spillere, og den er vigtig for mig. Jeg tror, at det er vigtigt for udviklingen af et vinderhold, med den rigtige attitude," forklarer Andreas Grundtvig:

"Jeg mener, det har været en del af forklaringen på, at trænerteamet har formået at få holdet til at fungere et hundrede procent, når det gælder. Hos Mark og Thor skal alle spillere gøre sig fortjente til den istiden og så tør de vise tillid til unge spillere. Derfor valgte jeg Esbjerg Energy," slutter det 18-årige talent.

Andreas Grundtvig har ligeledes repræsenteret det danske U16-landshold til en slutrunde og U18-landsholdet til to slutrunder.

"Andreas Grundtvig er en ung, hårdtarbejdende, teknisk dygtig spiller og samtidigt en af de bedste fra sin årgang, 1999. Vi er hos Esbjerg Energy glade for at kunne disponere over ham i de kommende to sæsoner og jeg forventer, at han vil blive en fast bestanddel af vort mandskab," fastslår sportschef Søren Mathiasen.

"Han gjorde sig fornemt bemærket i specielt sidste halvdel af den seneste sæson. Jeg har fulgt ham gennem flere år og jeg er overbevist om, at han med sin speed og aggressivitet vil gøre sig fortjent til en plads på holdet," forklarer sportschefen.

Publiceret: 30. Maj 2017 08:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere