Foto: Presse.
Foto: Presse.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Endnu et nyt bolighus åbner i Esbjerg

I sidste uge meddelte IDdesign, at der i slutningen af denne måned vil åbne en helt ny IDEmøbler-butik her i Esbjerg. Nu meddeler franchisekæden, at den også åbner en ILVA. Det skriver IDdesign i en pressemeddelelse. 

I dag har ILVA syv bolighuse i Danmark og to i udlandet, mens IDEmøbler har 37 bolighuse i Danmark og to i udlandet. Hertil kommer franchisekæden IDdesign, der har 20 bolighuse i Mellemøsten, Spanien, Cypern og Ungarn.

Men antallet af bolighuse bliver nu markant accelereret. Første mål er åbningen af 10 nye bolighuse i Danmark og udlandet inden for en periode på 12 måneder.

Senest har IDEmøbler åbnet et nyt bolighus i Haderslev mens franchisekæden IDdesign har åbnet fire nye bolighuse i Spanien, Ungarn og Libanon.

Inden for de næste måneder åbner der nye IDEmøbler-bolighuse i Helsingør, Roskilde og Silkeborg – en ILVA i Esbjerg – samt et nyt bolighus i Qatar og endnu et i Libanon.

”Vi har de senere år investeret markant i at give vores kunder mere inspiration til indretningen af deres hjem, når de besøger vores bolighuse – og det har båret frugt. Vores salg er stigende og vi oplever en stærk efterspørgsel efter vores bolighus-koncepter i både Danmark og udlandet,” siger Michael Christiansen, adm. dir. i IDdesign, selskabet bag de tre møbelkæder, i pressemeddelelsen. 

Michael Christiansen fortæller også, at IDEmøblers og ILVAs salg online er kraftigt stigende – og at kunderne finder tryghed i kombinationen af fysiske butikker og muligheden for at købe møbler online.

”Derfor sætter vi nu turbo på vores vækstplaner, hvor vores mål er at dække alle afkroge af Danmark samt finde interessante beliggenheder i storbyer rundt om i Europa og resten af verden, som passer til vores udenlandske koncept,” siger han.

IDdesigns næste åbning bliver i Esbjerg sidst i maj, hvor IDEmøbler åbner et spritnyt bolighus med et salgsareal på 2500 kvadratmeter. Bolighuset bliver konceptmæssigt indrettet efter IDEmøblers nye og spændende stil, som viser alle de inspirerende løsninger til hjemmet frem, som IDEmøbler kan tilbyde.

”De senere år har vi arbejdet intenst med at skærpe vores koncepter, og vi oplever et stigende antal kunder både i vores fysiske bolighuse og online – så nu starter vi for alvor vores udrulningsplan, og er i dialog om mange nye butikker” siger Michael Christiansen.

Publiceret: 17. Maj 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt