Peter Lund Madsen (tv.)  netop har holdt oplæg om hjernen. Peter Mygind styrer dagen, hvor der er flere oplæg og temastande på menuen. Foto: Jonas Wrede Hansen
Peter Lund Madsen (tv.) netop har holdt oplæg om hjernen. Peter Mygind styrer dagen, hvor der er flere oplæg og temastande på menuen. Foto: Jonas Wrede Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

En hel dag: Hjernen er i fokus i Musikhuset Esbjerg

Der er fuld gang i hjernedagen, Hjernen I Fokus, i Musikhuset Esbjerg. Her vil der hele dagen være forskellige oplæg om hjernen, som skal sætte fokus på de udfordringer og muligheder, som folk med en skade eller sygdom i hjernen oplever.

Blandt andet har hjerneforsker Peter Lund Madsen netop holdt oplæg om hjernen, der blandt andet handlede om søvn og drømme. Det fik flere fra salen til at komme med spørgsmål om, hvordan for eksempel medicin påvirker hjernen under søvn.

Senere skal andre fagfolk også holde oplæg, og i Musikhusets foyer er der temastande, som sætter fokus på de forskellige hjernesygdomme. Til dagen er Peter Mygind konferencier, og han vil også senere i dag holde et oplæg.  

Den lokale hjernedag i Esbjerg er en del af International Brain Awareness Week, der bliver afholdt verden over. Det er dog første gang, at ugen når til Esbjerg.

“Vi synes, at det er meget centraliseret omkring København, så nu forsøger vi at holde et arrangement herovre også,” har formand for Hjerneskadeforeningen Sydvestjylland, Mette Rindom Pedersen, tidligere fortalt til Lokalavisen Esbjerg. 

Det er Hjerneskadeforeningen Sydvestjylland, som sammen med lokalforeninger hos Scleroseforeningen, Parkinsonforeningen og Hydrocephalusforeningen har arrangeret dagen. 

Læs mere i næste uges avis om, hvordan dagen er gået. 

Publiceret: 16. Marts 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere