Cheftræner Lars Frederiksen forventer, at klubben i næste sæson igen er at finde i toppen. Arkivfoto: Jonas Wrede Hansen
Cheftræner Lars Frederiksen forventer, at klubben i næste sæson igen er at finde i toppen. Arkivfoto: Jonas Wrede Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efter stor skuffelse: Nu skal pausen bruges fornuftigt

Team Esbjergs cheftræner kalder det en stor skuffelse, at holdet missede slutspillet

I stedet for at skulle spille de sjove kampe om mesterskabet, kan Team Esbjergs kvinder nu se frem til en lang pause. I torsdags missede holdet nemlig pladsen i slutspillet, efter Odense Håndbold slog Viborg HK og dermed snuppede pladsen foran Team Esbjerg.

“Det er en stor skuffelse. Da du spurgte mig før sæsonen, sagde jeg, at alt andet end en DM-finale ville være en stor skuffelse, og nu er vi ikke med i slutspillet,” lyder det klokkeklart fra cheftræner Lars Frederiksen.

Redaktørens kommentar: Det er bare ikke godt nok

Den ellers så succesfulde Team Esbjerg-cheftræner vil ikke forklare skuffelsen med en masse undskyldninger, men han mener alligevel, at holdet har været uheldigt ramt på flere områder.

“Vi har haft top-3 spillere siddende ude hele foråret, og samtidig har Champions League-kampene været en stor belastning på spillerne,” fortæller Lars Frederiksen.

Holdet skal bygges op

Det er dog ikke kun en dårlig ting, at Team Esbjerg nu kan se frem til en lang pause, fortæller Lars Frederiksen, der forsøger at vende den kedelige situation til noget positivt.

“Som træner prøver jeg at se positivt på det, der sker. Nu får vi muligheden for at bygge holdet op over en længere periode,” fortæller han og fortsætter:

“Vi har et par spændende unge fremadstormende talenter, hvor det her kan ses som deres mulighed. Samtidig får vi også god tid til at spille de nye spillere ind på holdet.”

Derfor er Lars Frederiksen også sikker på, at holdet kommer styrket tilbage i næste sæson, selvom flere af klubbens spillere har valgt at sige farvel.

“Vi har allerede sikret, at vi får nogle gode spillere til klubben, og den lange pause er forhåbentlig noget, vi får stor glæde af, så vi igen i næste sæson kan spille med i toppen,” fortæller han.

Publiceret: 05. April 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere