Aftalen blev indgået i sportsbutikken på Blue Water Arena. Foto: Jonas Wrede Hansen.
Aftalen blev indgået i sportsbutikken på Blue Water Arena. Foto: Jonas Wrede Hansen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

EfB indgår samarbejde med Sportsmaster

Sportsmaster og Esbjerg fB skrev i sidste uge under på et samarbejde

Esbjerg fB har indgået en aftale med Sportmaster, og sportskæden bliver således ny elitepartner i klubben. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. Aftalen indebærer, at Sportmaster i samarbejde med Nike fremadrettet vil levere sportsudstyr til superligatruppen og ungdomselitespillere.

Aftalen med Esbjerg fB, der medfører også, at Sportmaster fremover vil stå for salget af EfB's merchandise i hele Sydvestjylland.

Otte butikker vil således sælge EfB's trøjer fra Esbjerg i vest til Kolding i øst, og dermed er hele Sydvestjysk Fodbold Samarbejdes område dækket af Sportmasters kæder.

“Det er fedt for os, at vi i den nuværende proces får Danmarks største sportsretailer ind som samarbejdspartner. De flytter klubbens trøje og brand ud til hele regionen, så vi i endnu højere grad bliver hele Sydvestjyllands hold, “siger konstitueret adm. direktør Dan Mose Andersen.

“ Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, så vi kan komme tæt på EfB og fodboldfansene i Esbjerg. Esbjerg er en stor by, og til april åbner vi vores tredje butik i byen, og derfor giver det mening at arbejde sammen med det største sportsbrand i byen,” siger salgschef i Sportmaster Thomas Christensen.

Publiceret: 22. Februar 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere