EfB har fået nye talentfulde spillere på kontrakter. Pressefoto.
EfB har fået nye talentfulde spillere på kontrakter. Pressefoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

EfB giver kontrakt til to gulddrenge

Esbjerg fB har indgået aftaler med yderligere to spillere fra den succesfulde 1998-årgang, der er rygraden på det danske mesterhold i U19-Ligaen. Daniel Anyembe har indgået en treårig aftale gældende til 30. juni 2020, og William Allin Møller har skrevet under på en toårig kontrakt med udløb 30. juni 2019.

“Vi har på ingen måde indgået kontrakter med de to spillere, fordi de i forvejen er i EfB, men på grund af deres kvaliteter. Det er en fordel for klubben, at vi har kunnet følge dem tæt dagligt i længere tid og ved, hvad de skal udvikle sig på, og for spillerne er det godt, at de kender talentmiljøet i forvejen,” siger EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen, i en pressemeddelelse.

Kan spille i større ligaer

EfB's strategi er at udvikle unge spillere med henblik på salg til større ligaer, og i den henseende har både Daniel Anyembe og William Møller gode forudsætninger.

“Disse to spillere har fysik til med tiden at spille i både Tyskland og England, naturligvis også i Holland og Belgien, og derfor passer de perfekt ind i vores filosofi. Jeg er meget glad for, at begge nu har underskrevet en flerårig kontrakt med EfB,” fortsætter Ted van Leeuwen i pressemeddelelsen.

EfB har dermed syv spillere fra den succesfulde 1998-årgang på kontrakter.

Publiceret: 02. Juni 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere