Diana Mose Olsen og børnene Mathias og Anne-Katrine vil gerne give deres aflagte tøj videre. Foto: Jonas Wrede Hansen
Diana Mose Olsen og børnene Mathias og Anne-Katrine vil gerne give deres aflagte tøj videre. Foto: Jonas Wrede Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Donationsfamilie: Bunker af tøj ligger klar på loftet

Familien har undret sig over, at de ikke endnu ikke har skullet donere deres aflagte tøj

SOSEScript: GetTrueLastModified.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 2: Unspecified error occurred on SQL Server. Connection may have been terminated by the server.

Der gik ikke lang tid fra, at Familiestøtten kom til Esbjerg, til at Diana Mose Olsen og hendes familie meldte sig som donationsfamilie.

“Jeg synes, at det er et rigtig godt tilbud. Vi har jo rigtig meget tøj, som børnene er vokset ud af, som vi gerne vil give videre, så det kan få et nyt liv og være til glæde for andre,” lyder det smilende fra Diana Mose Olsen, der sidder i byrådet for SF og samtidig er formand for Børn & Familieudvalget i Esbjerg Kommune.

Men i den her sammenhæng er det privatpersonen Diana Mose Olsen, der sammen med sin mand og børnene Mathias på 13 år og Anne-Katrine på 10 år er tilknyttet Familiestøtten i Esbjerg som donationsfamilie.

Har tøj og legetøj klar

Det er de, fordi de gerne vil hjælpe de familier her i kommunen, som er økonomisk trængte.

“Når man har børn, så skal man nærmest ud at købte tøj hele tiden, og det er jo dyrt, så det her tilbud kan være rigtig godt for mange,” fortæller hun og fortsætter:

“Vi har tidligere givet til krisecentre. Børnene har jo nogle aldre, hvor de nærmest vokser ud af tøjet med det samme, så vi har bunker af tøj, der bare ligger på loftet,” fortæller Diana Mose Olsen, som påpeger, at meget af det tøj, der bliver skiftet ud, ikke er slidt.

“Børnene når at vokse ud af det, før de slider det, og så er det jo ærgerligt, at det bare skal gå tabt,” fortæller hun.

Familien har undret sig

Men selvom familien har været tilmeldt Familiestøtten siden foreningens start her i Esbjerg for lidt over fire måneder siden, så er der ikke noget af deres aflagte tøj, der har fået nye ejere igennem det gode formål. Det er nemlig sådan, at det kun er fem familier, der har valgt at benytte sig af muligheden for at modtage tøj fra Familiestøtten i Esbjerg.

“Jeg har da undret mig over, hvorfor vi ikke har hørt noget, når nu vi har tilmeldt os,” fortæller hun og fortsætter:

“Jeg er sikker på, at der er familier nok her i kommunen, som kan have gavn af tilbuddet. Desværre tror jeg bare ikke, at de ved, at det findes. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt.”

Fortsætter i Familiestøtten

Selvom Diana Mose Olsen og hendes familie endnu ikke har haft mulighed for at donere tøj til en modtagerfamilier, så vil de gerne blive ved med at være en del af Familiestøtten. For som Diana Mose Olsen selv siger, så fortsætter børnene med at masseproducere aflagt tøj, som ellers bare hober sig op.

“Vi er klar med både tøj og legetøj, når der er en familie, som har brug for det,” fortæller hun.

Publiceret: 18. Maj 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt