Janni Baslund Dam er udnævnt som centerchef i Broen Shopping, mens Kim S. Olesen er ansat som driftsleder. Foto: PR
Janni Baslund Dam er udnævnt som centerchef i Broen Shopping, mens Kim S. Olesen er ansat som driftsleder. Foto: PR
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Detailnyt: Broen Shopping har ledelsen klar

Janni Baslund Dam og Kim S. Olesen i spidsen for Broen Shopping

Der kommer lokale folk på broen, når Esbjergs 30.000 kvadratmeter store shopping-center åbner til april. Janni Baslund Dam er udnævnt som centerchef i Broen Shopping, og hun får Kim S. Olesen som driftsleder:

“Det er et drømmejob med masser af udfordringer og muligheder, og jeg glæder mig meget til at bidrage til at sætte Broen Shopping på landkortet og styrke Esbjerg endnu mere på detailhandel,” siger Janni Baslund Dam i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som konceptchef i Meet & More og har desuden en baggrund som blandt andet bureauchef på E-20 Reklamebureau. Kim S. Olesen tiltræder fra en stilling som driftschef på Hotel Scandic.

“Jeg kender Esbjergs detailhandel og øvrige erhvervsliv indgående og glæder mig til at udvikle og styrke Esbjergs position som en attraktiv handelsby med masser af fremragende shopping både i Broen og Kongensgade. Det bliver et fantastisk løft for byen og hele regionen,” siger Janni Baslund Dam.

Direktør Robert Andersen fra TK Development, som sammen med CapMan Real Estate er bygherre på Broen Shopping, glæder sig over at have sikret sig stærke lokale kræfter til driften af Esbjergs nye shopping-center:

“Vi har et særdeles kompetent hold på plads. Janni er en ildsjæl, som er kendt og respekteret i det lokale erhvervsliv, og som har stærke kompetencer inden for branding, markedsføring og events. Kim har en fantastisk teknisk indsigt og bliver garanten for, at Broen Shopping også teknisk forbliver i topform fra den første dag. Ud over Janni og Kim kommer teamet til at bestå af en marketingassistent og en driftsassistent,” siger Robert Andersen.

Interessen for at blive en del af Broen Shopping er fortsat god. 85 procent af butiksarealet er således allerede udlejet, og Robert Andersen forventer en udlejningsgrad på 95 procent, når stedet åbner i april.

Publiceret: 09. Januar 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere