Både elite- og breddeløbere havde fundet vej tilEsbjergs første halvmaraton, der blev løbet søndag.
Både elite- og breddeløbere havde fundet vej tilEsbjergs første halvmaraton, der blev løbet søndag.
Foto:Jonas Wrede Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byens første halvmaraton fik en forrygende start

Der er roser til arrangørerne efter Esbjergs første halvmaraton søndag

Søndag løb - i bogstaveligste forstand - den første udgave af Esbjerg City Half af stablen i Esbjerg.

850 løbere fra ind- og udland havde trukket i t-shirts model italiener-slim, kompressionsstrømper samt snøret skoene til en forrygende dag rundt i Esbjerg City. Kl. 11.00 lød startskuddet, hvorefter de mange løbere begav sig ud på ruten, der førte dem rundt i det meste af indre by. Nogle timer senere var de fleste i mål, og koordinator Anders Vesterbæk fra Sport & Event Park Esbjerg kunne dagen derpå gøre status.

“Det er gået rigtigt godt, når man tænker på, at det var første gang. Vi havde 850 glade løbere, som var til at skabe en super dag. Vi har haft snakket med mange, der har haft en rigtig go' tur rundt i byen, ligesom vi hører, at der var rigtig mange tilskuere rundt på ruten for at heppe. Og det var lige præcis dét, vi gerne ville,” siger Anders Vesterbæk med et smil og fortsætter:

“Og det er jo blot år ét. Næste år kommer der formentlig endnu flere løbere og tilskuere, så vi er meget tilfredse. Vi har lært en hel masse og set, hvad der virker og hvad der ikke gør. For det er klart, at det giver nogle udfordringer at spærre en by af, men overordnet er det gået uden de helt store problemer. Og bortset fra en hård vind, især omkring havnen, så var vejret også ganske godt. Så alt i alt var det en super god debut, og vi glæder os allerede til næste år.”

Publiceret: 27. Juni 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere