Modeugen i Milano ringer nok ikke, men der er også vigtigere ting på menuen for Ulla Tørnæs, Jesper Frost Rasmussen og Troels Lund Poulsen. Blandt andet, hvordan man sikrer kvalificeret arbejdskraft iEsbjerg området.
Modeugen i Milano ringer nok ikke, men der er også vigtigere ting på menuen for Ulla Tørnæs, Jesper Frost Rasmussen og Troels Lund Poulsen. Blandt andet, hvordan man sikrer kvalificeret arbejdskraft iEsbjerg området.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Besøg: Ministre gæstede både Jesper og Esbjerg

Der var ganske prominent besøg i Esbjerg for nylig, da ikke blot en, men hele to minstre samt en forhenværende kiggede forbi.

Det var beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen samt minister for udviklingssamarbejde, Ulla Tørnæs, der sammen med Venstres Carl Holst og borgmesterkandidat i Esbjerg Kommune, Jesper Frost Rasmussen, var på turne rundt til forskellige virksomheder. Det var de for at blive klogere, men også for at sætte fokus på at sikre kvalificeret arbejdskraft i Esbjerg. Ministrene og borgmesterkandidaten besøgte blandt andet jobcenteret, en række virksomheder og Det Faglige Hus for at få indblik i behovet for kvalificeret arbejdskraft fra tre vikler.

“Det er dejligt, at vi har nogle aktive ministre, som gerne kommer rundt i landet og lytter til vores udfordringer og de resultater, vi skaber. Vi fik drøftet udfordringerne om at skaffe kvalificeret arbejdskraft med Troels Lund Poulsen ved både Semco og hos Polytech, og fik vist de gode resultater Jobcenter Esbjerg har leveret,” siger Jesper Frost Rasmuseen og tilføjer:

“Selvom det er et positivt problem, forstået på den måde at manglen på arbejdskraft jo skyldes, at der er godt gang i hjulene, er det jo en udfordring, at det bremser virksomhedernes vækstmuligheder. Derfor skal både kommunen, virksomhederne og regeringen spille sammen på dette område. Der er ikke en enkelt løsning på problemet. Det kræver både opkvalificering af ledige, flere unge der tager en faglig uddannelse, flere lærepladser i energibranchen og fleksible vilkår omkring beskæftigelsesindsatsen. Så det var meget givtigt at få drøftet disse emner med ministeren.”

Publiceret: 19. April 2017 11:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere