Team Esbjergs Maria Mose Vestergaard var sammen med resten af holdet med til at slå FCM hjemme i Blue Water Dokken. Foto: Christer Holte/POLFOTO.
Team Esbjergs Maria Mose Vestergaard var sammen med resten af holdet med til at slå FCM hjemme i Blue Water Dokken. Foto: Christer Holte/POLFOTO.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Begivenhedsrig uge for Team Esbjerg-spillerne

Sidste uge bød både på op- og nedture for Team Esbjerg

Der var i den grad kampe på menuen for Team Esbjergs håndboldkvinder i sidste uge. Tre gange på blot fem dage skulle holdet, der i forvejen er hårdt ramt af skader, i aktion.

Og det blev da også til nogle blandede resultater.

Først skulle Team Esbjerg en tur til Ikast, hvor rivalerne fra FC Midtjylland, der samtidig er ligaens klare førerhold, ventede. Det blev til en svær kamp for Team Esbjerg, der ellers jagtede vigtige point, som skal bruges til at sikre en plads i slutspillet.

Midtjyderne gik fra banen med en sejr på 27-25 efter et tæt opgør. Ærgerligt for Team Esbjerg, som dermed ligger langt fra de øverste pladser i Primo Tours Ligaen.

Storsejr i pokalkamp

Kun to dage efter nederlaget stod Team Esbjerg igen på halgulvet. Dennegang i pokalturneringen på udebane mod Hammel GF fra 3. division.

Som der allerede fra kampstart var lagt op til, blev det til en storsejr på hele 38-12 til Team Esbjerg. Dermed er klubben som ventet videre til 6. runde i pokalturneringen.

Fik revanche over FCM

Få dage efter, at Team Esbjerg tabte på udebane i ligaen mod FCM, stod de to klubber igen overfor hinanden. Det skete søndag, hvor det gjaldt Champions League-opgøret hjemme i Blue Water Dokken.

Der var lagt godt op til revanche for Lars Frederiksen og Jesper Jensens spillere, som havde tabt de seneste to opgør til de midtjyske rivaler.

Efter en flot spillet kamp blev det da også til en sejr for hjemmeholdet, der efter endnu en tæt kamp vandt 22-21. Desværre fristes man bare til at sige, at det var i den forkerte turnering, hvis man tager et kig på ligastillingen.

Næste kamp er i morgen, onsdag, hvor Randers HK venter hjemme klokken 18.30.

Publiceret: 27. Februar 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt