Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Banko-kongen kommer igen til Kvaglund

Mandag den 6. marts står der for 27ende gang banko-show på programmet i Kvaglundhallen. Og igen er der garanti for at det bliver ”Festligt, folkeligt og fornøjeligt” for de næsten 800 glade bankogæster.

Det er nemlig Banko-Carl – kongen over alle bankoshows – der vender tilbage til den scene, som han indtog for første gang for 26 år siden da han introducerede bankoshowet i Kvaglund og kørte det ”festligt, folkeligt og fornøjeligt” de første mange år.

Fans af Banko-Carl kunne for et par måneder siden i en TV-serie forvisse sig om, at Carl igen er klar til at skabe et show udover det sædvanlige. I TV kunne man se og høre, at 80 år på dåbsattesten ikke er nogen hindring for en frisk banko-konge. Selvom Carl således er lidt oppe i årene, er han stadig frisk på en god runde bankoshow. For at skabe den rigtige showstemning har han endda forstærket mandskabet på scenen med lidt yngre kræfter, som nu kalder sig Team Banko Carl. Det er de to brødre Brian og Henrik, der skal bistå Carl med løjerne, når der skal laves showindslag, konkurrencer og deles præmier ud på den store scene.

Præmier er der som sædvanlig masser af – også af de store. I år har arrangørerne – Kvaglund Idrætsforening - sørget for at få en del store kontante pengepræmier til bankovinderne. Der er gavekort og kontante pengepræmier på 1, 2, 3 og sågar 5.000 kr. til de heldige vindere. Men som altid er der mange flere fine gevinster i bankoshowet, som har flere end 200 sponsorer og en samlet præmiesum på over 70.000 kr. Showet starter mandag den 6. marts kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 18.00.

Publiceret: 04. Marts 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere