Martin Nyborg-Lindinger foran de nye skydelåger, der er specialfremstillet i Sverige, så automaten nu kan stå imod vind og vejr. Foto: Rune Weitling
Martin Nyborg-Lindinger foran de nye skydelåger, der er specialfremstillet i Sverige, så automaten nu kan stå imod vind og vejr. Foto: Rune Weitling
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Automat i modvind

Pengeautomaten var i modvind, men Sparekassen har medvind

Sparekassen Kronjylland slog sidste år dørene op i Esbjerg, nærmere bestemt på Esbjerg Brygge.

De lokaler er man mere end tilfredse med, fortæller afdelingsdirektør Martin Nyborg-Lindinger, men den særlige placering har også givet banken en noget speciel udfordring. Vind, havgus og sand har nemlig sendt sparekassens bankautomat til tælling, og derfor har man været nødsaget til at tænke utraditionelt:

“Vi måtte jo gøre noget, men da huset her (White House, red.) er en arkitektonisk perle, så kan man ikke bare lige montere, hvad man har lyst til. Vi har derfor været i Sverige og fået fremstillet nogle særligt udviklede, og ganske dyre, skydelåger, der automatisk lukker op og i via sensorer. Det er vi faktisk det eneste pengeinstitut i verden, der har,” smiler Martin Nyborg-Lindinger, der ikke lige havde set det som en af sine arbejdsopgaver, da han satte sig i direktørstolen.

Gået over al forventning

Til gengæld har han også haft mange andre arbejdsopgaver siden åbningen, og det samme gælder for de ni medarbejdere, der foreløbig er ansat.

“Det er simpelthen gået over al forventning. Vi har allerede fået mange hundrede kunder og er langt foran vores tal, så det er meget glædeligt,” siger den lokale sparekassedirektør, der har flere bud på, hvorfor man har fået succes fra start:

“Først og fremmest har vi fået samlet et stærkt, lokalt team, der kender kommunen samt dens borgere og virksomheder. Alle vores kunder kan ringe direkte til deres rådgiver og skal ikke først igennem et callcenter. Derudover er vores setup ikke som mange af de traditionelle bankers, da vi har halvt så store kundeporteføljer. På den måde har vi mere tid til kunderne og kan være langt mere nærværende og til stede, der hvor kunden er.”

Sparekassen Kronjylland slog dørene op for 188 år siden, og står det til Martin Nyborg-Lindinger, så kommer esbjergensere og andet godtfolk også til at se Sparekassen i de næste mange, mange år:

“Vores overordnede mål er ikke, at vi bare skal være større, men derimod er vores markante vækst de senere år skabt med et udgangspunkt i, at den skal gøre os stærkere. Vi er sat i verden af kunderne, og for kunderne - og det forpligter naturligvis. Og med den modtagelse vi har fået i Esbjerg, så er jeg sikker på, vi går en stor lokal fremtid i møde.”

Publiceret: 15. Juni 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Esbjerg

ANNONCER
Se flere